1/11
HET STRAND
 

Valdearenas is de naam van het fantastische zandstrand van het meer van Iznájar; een prachtig schoon gebied, mijlen verwijderd van de drukke Costas, ideaal om te zwemmen, of gewoon te ontspannen en te genieten van de zon en frisse lucht, evenals de lokale tapas in de bars en restaurants te proeven. U kunt echter de voorkeur geven aan de verschillende aangeboden watersporten, zoals zeilen, kajakken, windsurfen, kanoën of waterfietsen.

 

Sommigen geven simpelweg de voorkeur aan vissen.

HET GOEDE LEVEN

Als u gewoon op zoek bent naar een echt ontspannen vakantie - weg van de gekke drukte van de Costa's, maar net zo gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven van Malaga, gelegen op een prachtige locatie, omringd door prachtige, vriendelijke mensen, heerlijk eten en geweldige cultuur, dan is The Herenhuis, Iznájar, is de plek voor jou. Of het nu winter of zomer is, u zult ontdekken wat de Italiaanse term is, La Dolce Vita -The Sweet ... of Good Life!

The Townhouse is located in
Iznájar,
 Córdoba, Spain

(Just one hour north of Malaga Airport)

11 Calle Peñas De Pino

Iznájar, Córdoba, Spain

TheTownhouseIznajar@gmail.com

Licensed with the Tourist Office, Junta de Andalucia VTAR/CO/00219

We would love for you, your family and friends to experience this incredible part of Spain.

Please note that because of its hillside location, The Townhouse, Iznájar, is not suitable for people with walking difficulties or wheelchairs - We apologise.  QUESTIONS? EMAIL US AT:
TheTownhouseIznajar@gmail.com

©  2016 The Townhouse - Iznájar

  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black